Ne ajutăm clienții să lucreze mult mai SUSTENABIL

Importanța unei mentalități durabile este în creștere deoarece încălzirea globală afectează deja clima și are un impact tot mai mare asupra planetei noastre.

Când clienții ne aleg pe noi, ei aleg un mod mai responsabil de a face afaceri. Sustenabilitatea este în ADN-ul nostru, de la modul în care ne aprovizionăm și coacem ingredientele până la modul în care garantăm siguranța alimentară,
transparența, consecvența și trasabilitatea.

Nu suntem doar parteneri în afaceri. Suntem parteneri în protejarea planetei

Caracteristicile unui furnizor sustenabil

  1. Reducerea deșeurilor la toate nivelurile: Cum ar fi minimizarea deșeurilor de producție pentru a îmbunătăți durata de valabilitate.
  2. Îmbunătățirea eficienței energetice: de la reutilizarea căldurii generate de cuptoarele noastre până la instalarea iluminării cu LED-uri și creșterea utilizării energiei hidroelectrice.
  3. Surse sustenabile: politici, proceduri și sisteme pentru a ne asigura că obținem ingredientele dintro sursă durabilă. Aici includem totul, de la uleiul de palmier certificat RSPO din amestecurile noastre de margarină și unt.
  4. Reinvestirea profiturilor în viitorul alimentelor: De exemplu, investind în cercetări privind păstrarea prospețimii pâinii și produselor de patiserie pentru mai mult timp după coacere.

Garantam siguranță alimentară, consecvență și trasabilitate

Și asta nu este tot!

Avem multe sfaturi și trucuri, cum ar fi rețete pentru resturile de pâine și soluții inteligente și inovatoare care îți permit să coci, să folosești și să te bucuri de toate produsele noastre într-un mod un pic mai sustenabil la fiecare pas. Spre o creștere durabilă și un viitor mai bun.