Originari din Danemarca, facem parte dintr-o familie mare ce are cunoștințe globale și operațiuni locale

Despre noi

 

Viggo Schulstad și-a deschis în 1880 prima brutărie având o pasiune deosebita pentru detalii și inovație. A revoluționat pâinea de secară în Danemarca și a continuat să-și dezvolte afacerea, deschizând noi brutării, inovând rețete și îmbunătățind condițiile de muncă. Iar moștenirea sa continuă să trăiască.

Brandul Schulstad B2B a fost înființat în 2012 sub numele „Schulstad Bakery Solutions” pentru a oferi unul dintre cele mai mari sortimente de panificație și servicii de expertiză profesioniștilor din domeniul alimentar din întreaga lume.

Abordarea scandinavă unică, cunoștințele globale și producția locală, pasiunea pentru mâncare și durabilitate, împreună cu serviciul clienți de primă clasă, ne transformă într-un partener de încredere pentru micile și marile afaceri de pe fiecare piață.

 

Valorile noastre

Pasiune pentru mâncare

Brutarii și bucătarii noștri stăpânesc gustul, mirosul și texturile produselor de panificație de peste 140 de ani, cu ajutorul inovațiilor, tendințelor și perspectivelor.

Ușurință în afaceri

Fiind o companie înființată de un antreprenor, cunoaștem complexitatea și volumul de muncă din spatele fiecărui succes, așa că facem eforturi suplimentare pentru a menține lucrurile simple și eficiente.

Operațiuni responsabile

Modul în care produsele noastre sunt coapte, responsabilitatea și transparența solicitate furnizorilor și partenerilor noștri.

Lantmännen Unibake

Compania suedeză Lantmännen are ca fundament cunoștințele și valorile dobândite de-a lungul mai multor generații de fermieri.

Este o cooperativă agricolă și lider în Europa de Nord în agricultură, utilaje, bioenergie și produse alimentare, deținută de 20.000 de fermieri suedezi. 10.000 de angajați în peste 20 de țări și o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro – oferă baza pentru cercetare, dezvoltare, inovare și sustenavilitate. Împreună, ne asumăm responsabilitatea de la bobul de grâu până la bobul de pâine.

Ne asumăm responsabilitatea de la bobul de grâu până la pâine