Fă cunoștință cu brutarii noștri

Ești gata să schimbi ceva?

Produsele noastre fresh și cele bake-off sunt realizate manual de brutari cu o adevărată pasiune pentru tehnicile tradiționale și moderne

Cu dragoste și devotament, brutarii noștri Lantmannen Unibake dezvoltă produse de patiserie delicioase în întreaga lume, oferind gust, aromă și textură. Ca să nu mai vorbim de îndeplinirea celor mai înalte standarde de siguranță alimentară.

Rezultatul? consumatori 100% mulțumițiInovațiile, măiestria, tradițiile, bucuria și tehnica se reunesc în produsele noastre de panificație.

Peste 200 de brutari din întreaga lume se află în spatele sortimentului nostru de panificație. Ei au o adevărată pasiune, atât pentru măiestria clasică, cât și pentru tehnicile moderne. Combină cunoașterea tradiției și peste un secol de experiență în industrie, cu noile procese tehnologice.

Rezultatul? Consumatori 100% mulțumiți!

URMĂREȘTE CLIPUL

Brutării deținute de fermieri!

Facem parte din familia Lantmännen, iar proprietarii noștri sunt fermieri.
Ei știu tot ce este de știut despre cereale.

Serios. Ce proprietari mai buni își poate dori o brutărie? Pur și simplu e perfect! Pentru că împreună, brutarii și fermierii, părinții fondatori ai Lantmännen, împărtășesc cunoștințele și practicile lor în ceea ce privește selecția și controlul materiilor prime. De la sămânță până la recoltă. De la cereale la făină. De la bobul de grâu până la pâine.

 

Unde ne găsești