Maple_pecan_mood2
Art nr218226

Sculstad foietaj cu nuci pecan și sirop de arțar

97.5 gr/buc

Schulstad Bake at Høme Maple Pecan Plait este copt din cel mai proaspăt aluat danez, cu o umplutură delicată care conține sirop de arțar. Maple Pecan este acoperit cu nuci pecan crocante, ceea ce conferă produsului gustul său unic. Topping-ul nostru unic oferă, de asemenea, patiseriei un aspect delicat și strălucitor – și ajută la menținerea produsului proaspăt și umed pentru mai mult timp. O cutie conține 12 pungi cu 4 bucăți în fiecare pungă.

Ingrediente

Aluat: faina de GRAU, apa, ulei vegetal (palmier, rapita, nuca de cocos), zahar, NUCI PECAN (4,0%), galbenus de OU pasteurizat, sirop de artar (1,0%), drojdie, emulgator, sare, agent de ingrosare, Melasa de trestie, amidon modificat de cartofi, dextroza, zer praf (LAPTE), LAPTE praf degresat, arome, faina de GRAU malt, stabilizator, sirop de glucoza, agent de tratare a fainii, regulator de aciditate, CASEINAT DE SODIU, colorant, vitamina. Decor: melasă de trestie, aromă naturală. Poate contine urme de: seminte de susan, alune, fistic.

Alergeni

Conține alergeni
  • Ouă
  • Lapte
  • Pecan
Poate conține urme de
  • Semințe susan
  • Alune
  • Fistic

Depozitare și manipulare

A se depozita la temperatură de -18°C sau mai rece. Nu recongelați după decongelare.

Direct din congelat în cuptorul preîncălzit la 190°C (cuptor cu convecție). Coaceți timp de 18 minute. Cuptoarele variază, așa că reglați temperatura, nu timpul. Produsele coapte se consumă în 24 de ore.

Țara de origine Denmark
Producător Danemarca
Valabilitate(zile) 456
GTIN 05701014071714

Valori nutriționale

pe 100 g
Energy, kJ 148 kcal
Energy, kJ 635 kJ
Grăsimi 10 g
Grăsimi din care sunt acizi saturați 0 g
Carbohidrați 13 g
Carbohidrați din care zahăr 5 g
Fibre 0.6 g
Proteine 1.6 g
Sare 0.14 g
Maple Pecan
Ideal pentru
Mic dejun Între mese Dulciuri